Resultaten voor viking kantoorartikelen contact

 
viking kantoorartikelen contact
Viking Direct Ervaringen? Vikingdirect NL Reviews Beoordelingen!
Viking Direct verkoopt online kantoorartikelen in heel Nederland. Bij Viking Direct kunt u online kantoormateriaal kopen zowel als u een kleine of grote onderneming heeft. Het assortiment kantoorartikelen wat Vinkingdirect aanbiedt bestaat uit o.a: Computer Hardware, Meubelen, Kantoorkasten, Kantoorstoelen en ga zo maar door.
kantoor bureau
Office Depot Wikipedia.
Het is de grootste retailer in kantoorartikelen ter wereld. De grootste concurrent van Office Depot en Viking in Nederland zijn Lyreco en Staples. Viking is actief in veertien Europese landen. In 1995 startte Viking haar activiteiten in Nederland. In 2000 volgde uit de overname door Office Depot ook een Nederlandse vestiging onder de naam Office Depot Business Services. In 2006 is naar Amerikaans voorbeeld een start gemaakt met TechDepot, een online winkel waar voornamelijk IT-producten worden verkocht. De Nederlandse vestiging is tegenwoordig een onderdeel van Office Depot International. Hier vallen de activiteiten Office Depot, TechDepot en Viking Direct onder. Het Europese hoofdkantoor van Office Depot is gevestigd in Venlo. Dit is tevens het hoofdkantoor voor de Benelux en Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Externe links bewerken. Office Depot Europa. Bronnen, noten en/of referenties. a b c d en Office Depot Annual Report 10-K 2015, 23 februari 2016, geraadpleegd op 17 mei 2016. a b c Het Financieele Dagblad Miljardenfusie Office Depot en Staples geklapt, 11 mei 2016, geraadpleegd op 16 mei 2016. Overgenomen van" https//nl.wikipedia.org/w/index.phptitleOffice_Depotoldid51595571.: Bedrijf genoteerd aan de NASDAQ. WikipediaLokale: afbeelding anders dan op Wikidata. Vind een artikel. Hulp en contact.
kantoor bureau
Viking Nederland reviews Lees klantreviews over www.vikingdirect.nl.
Bestellen gaat op zich prima, maar is niet meer zoals het was, de site is minder gebruiksvriendelijk en het contact onpersoonlijker. Daarnaast vind ik het echt super irritant dat als je je bestelling hebt afgerond, je even later een bericht krijgt dat je winkelwagen" bewaard is voor je zodat je de bestelling makkelijk kunt doen. Antwoord van Viking Nederland.
kantoor bureau
Klantenservice Contact Viking Direct Telefoonnummer Tel.
Postbus 3278, 5902 RG, Venlo. Lawson.nl De website waar u zonder gedoe gemakkelijk alle contactgegevens, telefoonnummers, adresgegevens en contactinformatie kunt vinden. Vindt u het ook zo irritant dat bedrijven hun best doen om de klantenservice telefoonnummers zo ver mogelijk te verstoppen in hun website?
brandblusser
Viking Klantenservice.
Meest gestelde vragen. Wat zijn de levertijden bij Viking? Hoe kan ik betalen? Wat zijn de verzendkosten? Kan ik mijn pakket volgen via Track Trace? Wat is de facturen portal? Hoe kan ik een artikel retourneren? Welke formaten enveloppen zijn er?
goedkope condensdroger
Viking Direct Kantoorartikelen Bestellen Kantoorwinkels.nl.
Assortiment van Viking Direct. Viking Direct is onderverdeelt in een aantal categorie├źn: papier, inkt en toner, kantoorartikelen, technologie, meubilair en facility. Daarnaast is er nog een aparte categorie merkenshops en vikingshop. Klik hier om naar de website van Viking Direct te gaan.
horeca trend
Viking Direct Profiel.
Is dit jouw winkel? neem dan contact met ons op! Viking Direct Profiel. Viking is de toonaangevende leverancier voor al uw kantoorartikelen. Sinds 1994 leveren wij onmisbare kantoorbenodigdheden aan grote en kleine bedrijven door heel Nederland. Ook consumenten kunnen bij ons terecht.
kantoor bureau
Kantoorartikelen Kantoormeubelen Kantoormateriaal Viking Direct NL.
Op zoek naar kantoorartikelen? Viking heeft een uitgebreid assortiment aan de meest voordelige kantoorartikelen. Bekijk hier het volledige aanbod. In de Viking online winkel kunt u de best producten vinden in vele categorie├źn, zoals papier, bureautoebehoren en mappen. De Viking kantoorartikelen zullen u met al uw werkzaamheden helpen.
Office Depot.
Voor internationale bedrijven. Alles wat u nodig heeft voor uw kantoor of bedrijf vindt u in onze catalogi. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag een exemplaar aan! Nu naar de shop. Office Depot Viking. Neem contact met ons op.

Contacteer ons