Resultaten voor viking direct kantoorartikelen

 
viking direct kantoorartikelen
Viking Direct Ervaringen? Vikingdirect NL Reviews Beoordelingen!
Viking Direct verkoopt online kantoorartikelen in heel Nederland. Bij Viking Direct kunt u online kantoormateriaal kopen zowel als u een kleine of grote onderneming heeft. Het assortiment kantoorartikelen wat Vinkingdirect aanbiedt bestaat uit o.a: Computer Hardware, Meubelen, Kantoorkasten, Kantoorstoelen en ga zo maar door.
kantoor bureau
Office Depot Wikipedia.
Het is de grootste retailer in kantoorartikelen ter wereld. De grootste concurrent van Office Depot en Viking in Nederland zijn Lyreco en Staples. Viking is actief in veertien Europese landen. In 1995 startte Viking haar activiteiten in Nederland. In 2000 volgde uit de overname door Office Depot ook een Nederlandse vestiging onder de naam Office Depot Business Services. In 2006 is naar Amerikaans voorbeeld een start gemaakt met TechDepot, een online winkel waar voornamelijk IT-producten worden verkocht. De Nederlandse vestiging is tegenwoordig een onderdeel van Office Depot International. Hier vallen de activiteiten Office Depot, TechDepot en Viking Direct onder.
kantoor bureau
Viking direct folder Alle aanbiedingen uit de nieuwe Viking direct folders.
Bekijk alle steden. Viking Direct, onderdeel van Office Depot, is een toonaangevende leverancier van kantoorartikelen in Nederland. Het Viking Direct assortiment bestaat uit een uitgebreid assortiment kantoor benodigdheden en kantoormaterialen van goede kwaliteit, die u zowel via postorder als via de webwinkel kunt bestellen.
brandblusser
VIKING DIRECT B.V, Kantoorartikelen, op EUROPAGES.
Kantoorartikelen papierwaren ITALIË. Een selectie van producten die u zouden kunnen interesseren. 5 star ordners. ZIE HET PRODUCTBLAD. Ringband flipover A4 staand. ZIE HET PRODUCTBLAD. VIKING DIRECT B.V. Columbusweg 33 PB 3278 5928 LA Venlo Nederland. http//www.vikingdirect.nl: Stuur een bericht.
bauknecht vaatwasser
Al uw kantoorartikelen tegen de beste prijzen Viking Direct NL.
Viking heeft het succes gebouwd door een grote selectie producten voor geweldige prijzen aan te bieden, door te luisteren naar de behoeften van de klant en door de beste klantenservice te bieden. Of u nou in een gigantisch zakenpand of op uw persoonlijke kantoor werkt, Viking Direct is uw nummer 1 bestemming voor de meest voordelige kantoorartikelen.
paraplu bedrukken
Vikingdirect.nl Ervaringen, Beoordelingen Reviews Shoppingervaring.nl.
Boze klant 01/11/2012. bij deze wil ik jullie waarschuwen voor viking direct, zo direct zijn ze namelijk niet heb tot 2x aan toe de zelfde order moeten plaatsen en jaahooor wederom bij de 3e vrije dag die ik moest nemen wederom niks.
kantoor bureau

Contacteer ons